Drivkraft Norge

Innhold

Artikler

Vis filtrering

51 resultater

Type artikkel
Velg område
51 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Drivstoff, Politikk, Biodrivstoff, Klima og miljø

  Økt omsetning av avansert biodrivstoff

  Tall fra Skattedirektoratet viser at omsetningen av avansert biodrivstoff i første halvdel av 2018 har økt betydelig sammenliknet med fjoråret. – En gledelig utvikling, mener Drivkraft Norge og Nobio, som begge er en del av samarbeidet Biodrivstoff 2030. Organisasjonene advarer mot å gjøre kortsiktige endringer i biodrivstoffpolitikken.

 2. Nyhet, Drivstoff, Bensinstasjoner, Biodrivstoff, Diesel, Bensin

  Ny merking på drivstoffpumpene

  I oktober innfører EU standardiserte merker for drivstoff, som skal gjelde i hele Europa.

 3. Informasjon om behandling av personopplysninger i Drivkraft Norge

  Nedenfor informerer vi (Drivkraft Norge) om hvordan vi vil behandle personopplysninger etter lov om personopplysninger. Drivkraft Norge er behandlingsansvarlig hvis ikke annet fremgår.

 4. Informasjonskapsler

  Informasjonskapsler, ofte kalt cookies, er små tekstfiler som lastes ned og lagres på din datamaskin av nettsider som du besøker. Disse brukes for at nettsiden skal kunne virke, ha smidige funksjoner og til å samle informasjon til eieren av nettsiden.

 5. Mer om biodrivstoff

  I denne artikkelen ser vi nærmere på biodrivstoff, og hvorfor det er en viktig løsning for transportsektoren.

 6. Tiltak som reduserer utslippene fra transportsektoren

  I denne artikkelen ser vi nærmere på veitrafikkens bidrag til klimagassreduksjoner. Hvilke tiltak bidrar med størst reduksjoner? Hvordan regner man på klimagassreduksjoner?

 7. Hvilke klimaavtaler har vi i Norge?

  Parisavtalen, klimaloven, klimaforliket, klimameldingen og klimastrategien – hva er det egentlig, og hvordan henger det sammen?

 8. Kommentar, Biodrivstoff, Avgifter, Klima og miljø

  Sett pris på klimagassreduksjoner

  Avgiftene på biodrivstoff må vris fra å premiere volum, til å premiere klimagassreduksjoner. Les vår kommentar som stod i Finansavisen 24. juli 2018.

 9. Nyhet, Drivstoff, Tall og fakta, Bensinstasjoner, Energistasjoner, Biodrivstoff, Diesel, Hydrogen, Elektrisitet, Veiprising

  Podcast om bensinstasjonsbransjen

  Nysgjerrig på hva som driver drivstoffprisen, eller hva palmeoljedebatten egentlig har handlet om? I podcasten «Energibransjens ukeslutt» møter du Drivkraft Norges generalsekretær Inger-Lise M. Nøstvik, som forteller om livet i bensinstasjonsbransjen.

 10. Nyhet, Drivstoff, Tall og fakta, Biodrivstoff, Klima og miljø

  Alt du trenger å vite om omsetningen av biodrivstoff

  I forbindelse med at Miljødirektoratet har lansert tallene for omsetningen av biodrivstoff i 2017, har vi laget en egen informasjonsside med faktaartikler og kommentarer til tallene.