Drivkraft Norge

Innhold

Artikler

Vis filtrering

9 resultater

Type artikkel
Velg område
9 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Nyhet, Drivkraft Norge

  Vi ansetter!

  Vil du jobbe med politikk og næringsliv? Drivkraft Norge søker nå fagsjef til en fast stilling. Søknadsfrist 20. september.

 2. Nyhet, Drivkraft Norge

  Drivkraft Norges arbeid i tiden fremover

  Administrasjonens arbeid fortsetter som normalt, men de ansatte jobber hjemmefra og fysiske møter gjennomføres fremover via telefon eller digitale flater.

 3. Nyhet, Drivkraft Norge

  God jul fra Drivkraft Norge!

  Takk for samarbeidet i året som har gått. Vi ser frem til et nytt og spennende år!

 4. Nyhet, Politikk, Drivkraft Norge, Arrangementer

  Møt oss under Arendalsuka!

  Vil du lære mer om drivstoffbransjens historie, delta på vårt uhøytidelige språkshow eller høre fremtidens politikere diskutere bil- og drivstoffteknologi?

 5. Nyhet, Drivkraft Norge, Arrangementer

  Møt Drivkraft Norge i Samferdselsteltet i Arendal

  Under Arendalsuka er samferdselssektoren samlet under én duk. Håpet er at Samferdselsteltet skal bidra til at sektoren blir godt synlig på Norges viktigste politiske møteplass.

 6. Nyhet, Drivkraft Norge

  Velkommen til vår nye hjemmeside!

  Vi har endelig lansert vår splitter nye hjemmeside, og håper den faller i smak. Hvis du har innspill eller kommentarer, så setter vi stor pris på tilbakemeldinger!

 7. Nyhet, Drivkraft Norge

  Årskonferanse: «Energi i endring»

  Velkommen til vår årskonferanse 24. oktober! Vi kan by på faglige innlegg og politisk duell om fremtidens drivstoff og energi. Ettersom vi denne høsten har endret navn til Drivkraft Norge, vil vi også markere navnebyttet vårt.

 8. Nyhet, Elektrisitet, Drivkraft Norge

  Fem om navnebyttet: Christina Bu, Elbilforeningen

  I forbindelse med at vi endrer navn til Drivkraft Norge, har vi tatt en prat med noen av våre viktigste samarbeidspartnere for å høre hva de mener om navnebyttet. Første person ut er Christina Bu, generalsekretær i Elbilforeningen!

 9. Nyhet, Drivkraft Norge

  Vi skifter navn til Drivkraft Norge!

  I løpet av høsten blir Norsk Petroleumsinstitutt til Drivkraft Norge. Velkommen til den første markeringen av navnebyttet som skjer under Arendalsuka.