Bli kjent med Julie!

Publisert

Møt Julie, Drivkraft Norges nye kommunikasjonsrådgiver!

Drivkraft Norge har ansatt Julie Lovise Green Holten som kommunikasjonsrådgiver. Bli bedre kjent med hun her!

Fortell litt om deg selv og bakgrunnen din?

- Jeg er 27 år og kommer fra Nesøya i Asker. Mye av fritiden min går med til klatring, matlaging, kjæreste og venner. De siste to årene har jeg også tilbrakt mye tid på Riksarkivet ved Sognsvann i forbindelse med masterskriving. Oppgaven min tok for seg embetsverkets rolle i tildelingen av oljelisenser, og er en del av et større forskningsprosjekt ved Universitet i Oslo om Equinors 50 år lange historie.

- Jeg har også brukt store deler av ungdoms- og studietiden min i Unge Høyre og Høyres Studenter. De siste seks årene har jeg vært kommunestyrerepresentant i Asker for Høyre. Dette trives jeg veldig godt med, og synes det er spennende å få ta del i utviklingen av en ny kommune.

Hva ser du frem til ved å jobbe i Drivkraft Norge?

- Jeg tror det både er utfordrende, men også lærerikt å jobbe i Drivkraft Norge. Derfor ser jeg frem til å bli kjent med og lære av alle medlemmene. Og så gleder jeg meg til å kunne bidra til økt synlighet, men også være med på å sikre gode og langsiktige rammevilkår for bransjen!

Har du et minne relatert til bransjen vår?

- Jeg kommer fra en kjøreglad familie, og gjennom hele oppveksten min har vi vært på en god del bilferier. Uten strategisk plasserte bensinstasjoner hadde vi ikke kunnet oppleve Norge på kryss og tvers. Et minne som jeg mistenker at pappa ikke blir så fornøyd med at jeg deler, er den gangen jeg ble etterlat på Esso-stasjonen på Sundvollen. Vi var på vei til fjells, og hadde et kort nødvendig stopp, da jeg plutselig ser bilen med hele familien kjøre fra meg. Det tok heldigvis ikke lang tid før pappa oppdaget at ett av tre barn manglet i baksetet, og kjørte tilbake. Kritikkverdig av mine brødre som ikke la merke til at jeg ikke satt ved siden av dem. Dette er kanskje ikke det beste minnet, men i dag ler vi alle godt av denne historien!