Fem om navnebyttet: Christina Bu, Elbilforeningen

Nyhet, Elektrisitet, Drivkraft Norge

Publisert

Christina Bu er generalsekretær i Elbilforeningen.

I forbindelse med at vi endrer navn til Drivkraft Norge, har vi tatt en prat med noen av våre viktigste samarbeidspartnere for å høre hva de mener om navnebyttet. Første person ut er Christina Bu, generalsekretær i Elbilforeningen!

Vi bytter navn fra Norsk Petroleumsinstitutt til Drivkraft Norge! Hva syns du om navnebyttet vårt?

– Jeg synes dere har fått et flott navn med schwung over. Og det er dessuten veldig passende for den framtiden medlemmene deres nå går inn i.

Hva betyr drivkraft for deg?

 Drivkraft betyr for meg en mulighet til å reise med fornybar energi. Elbiler kan kjøre på ren strøm, det er drivkraft det.

Hva forventer du av vår bransje i årene fremover?

 Drivkraft Norges medlemmer er godt posisjonert for å tilby våre medlemmer det de etterspør aller mest, flere hurtigladestasjoner langs veien sammen med et godt servicetilbud. Jeg håper stadig flere energistasjoner får hurtigladere og at det også bygges mange nok på de mest travle stedene. Ladekø er kjedelige greier.

Fortell oss om det beste minnet du har fra et besøk hos våre medlemmer? 

– I sommer leide jeg en elbil og dro på tur til Kragerø med tre venninner fra henholdsvis Danmark, New Zealand og Costa Rica. På veien stoppet vi og ladet på Shell Grelland, hvor det ikke var ladekø, men strålende sol og kjempegod hamburger på uteserveringen (se bilde under).