Inger-Lise slutter i Drivkraft Norge til høsten

Nyhet, Drivkraft Norge

Publisert

Drivkraft Norges generalsekretær Inger-Lise M. Nøstvik har takket ja til å bli daglig leder i Kunnskapsbyen Lillestrøm, etter 31 år i Drivkraft Norge. – Det blir vemodig å slutte i Drivkraft Norge, samtidig som jeg gleder meg til å jobbe for lokalt næringsliv, sier Nøstvik.

Nøstvik ble ansatt i Norsk Petroleumsinstitutt (NP) i 1990 som sivilingeniør. Hun har siden hatt flere roller i organisasjonen, og ble generalsekretær i 2004. Hun var en viktig bidragsyter i fornyelsen av organisasjonen til å bli Drivkraft Norge, som skjedde i 2017.

Jeg har hatt mange interessante og utviklende år og er takknemlig for muligheten til å ha fått ta del i medlemmenes utvikling fra oljeselskaper til energiselskaper, og for det gode samarbeidet med kollegaer, medlemsorganisasjonene og samarbeidspartnere, sier Nøstvik.

Hun tilrer den nye stillingen 1. september, og vil frem til da fortsette som generalsekretær.

– Jeg opplever ikke å gå fra noe, men til noe, og dette var en mulighet jeg ikke kunne takke nei til, selv om jeg har fantastiske kollegaer og spennende arbeidsoppgaver i Drivkraft Norge. Nå begynner en ny epoke i livet mitt hvor jeg skal lede Kunnskapsbyen Lillestrøm i gjennomføringen av deres nye strategi for å synliggjøre og videreutvikle næringslivet på Romerike, sier Nøstvik.

– Hun har vært en premissleverandør for bransjen

Styreleder i Drivkraft Norge, Alex Guindos, sier det blir trist å miste Nøstvik.

– Inger-Lise har vært en drivkraft for bransjen i den transformasjonen som vi står i. Hun har deltatt i utallige høringer og myndighetsmøter, vært talsperson og stått opp for bransjen gjennom tretti år.

– På vegne av styret og resten av bransjen vil jeg takke Inger-Lise for en formidabel innsats, og ønske lykke til med nye oppgaver, avslutter Guindos.

Styret i Drivkraft Norge vil nå starte prosessen med å ansette ny generalsekretær.