Ledig stilling: administrerende direktør

Publisert

Drivkraft Norge søker ny administrerende direktør som vil stå i sentrum for bransjens omfattende endring. Sammen med administrasjonen skal adm. direktør bidra til å utforme gode rammevilkår for en fremtidsrettet bransje med fokus på fornybart drivstoff.

Drivstoffbransjen er midt i en transformasjon, fra fossilbaserte bensinstasjoner til et lavutslipps-samfunn med energistasjoner. Drivkraft Norge søker ny administrerende direktør som vil stå i sentrum for denne omfattende endringen. Sammen med administrasjonen skal adm. direktør bidra til å utforme gode rammevilkår for en fremtidsrettet bransje med fokus på fornybart drivstoff.

Administrerende direktør rapporterer til styret og skal videreutvikle både faglig og strategisk arbeid samt kommunikasjon i samarbeid med medlemmene og administrasjonen. Stillingen innebærer overordnet ansvar for driften av administrasjonen og for å realisere de strategiske målene. Overordnet strategi er å bidra til å sette saker på den politiske agendaen som sikrer langsiktige og forutsigbare rammevilkår for bransjen, samt ivareta et omdømme hvor bransjen bidrar offensivt og positivt ved overgangen til lavutslippssamfunnet. Stillingen som adm. direktør gir en unik mulighet til å bidra i utviklingen innenfor en samfunnskritisk bransje.

Vi søker en utadvendt, positiv og gjennomføringssterk lagspiller med evne til å bygge relasjoner på alle nivåer. Du er genuint interessert i samfunnsutfordringer knyttet til klima og transport. Du kommuniserer godt på norsk og engelsk, og har evne til å representere drivstoffbransjen med en tydelig stemme overfor myndigheter og i media.

Vår nye leder bør ha utpreget samfunnspolitisk innsikt og bred erfaring gjerne fra både organisasjonsliv, privat virksomhet og offentlig sektor. Du har relevant høyere utdanning og ledererfaring fra kunnskapsorganisasjon. Kjennskap til offentlig forvaltning og erfaring med politisk påvirkningsarbeid er etterspurt. Erfaring fra styrearbeid med evne til å samle om felles interesser vil være en styrke.

DKN har en verdibasert kommunikasjon ved å være en konstruktiv ekspert og ivareta drivstoffbransjen sine interesser i samfunnet. Du må kunne identifisere deg med våre verdier som er: Kunnskapsbasert , Åpen, Modig, Engasjert og Løsningsorientert.

Stillingen kan by på personlige utviklingsmuligheter, et stort kontaktnett nasjonalt og internasjonalt og fremfor alt mulighet for å påvirke samfunnskritiske oppgaver i en sentral næring. Dette er stillingen for deg som vil utgjøre en forskjell i arbeidet for en klimanøytral bransje.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser og en spennende arbeidshverdag i et faglig sterkt arbeidsmiljø med fire dedikerte medarbeidere. Drivkraft Norge er tilknyttet NHO og har attraktive kontorlokaler i Næringslivets hus sentralt på Majorstua.

Ta gjerne uforpliktende kontakt med Randi Flugstad i Amrop Delphi, tlf. 905 841 38 eller styreleder Alex Guindos hos Drivkraft Norge, tlf. 908 47 770.

Søknader og henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Rekrutteringsarbeidet starter i august.

Trykk her for å komme til den fullstendige stillingsutlysningen.