Drivkraft Norge.

Møt vår nye administrerende direktør!

Nyhet, Drivkraft Norge

Publisert

Kristin Bremer Nebben har hatt sin første dag på kontoret i Drivkraft Norge. - Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene i denne utrolig omstillingsdyktige bransjen, sier Bremer Nebben.

Fortell litt om deg selv og bakgrunnen din

- Jeg er 54 år og bor i Moss sammen med mann og en sønn på 15 år. Jeg har også to flotte bonusbarn som nå har flyttet hjemmefra. Og i sommer var jeg så heldig å bli bonusbestemor til lille Unni. Jeg er oppvokst på Lillehammer – og har fremdeles et bankende hjerte for byen og området, spesielt vinterstid.

- Jeg er utdannet statsviter og har i hele min yrkeskarriere jobbet med kommunikasjon og politikk. Etter fem år i SV, blant annet som politisk rådgiver og pressesekretær, gikk veien til informasjonssjef i Equinor før jeg ble direktør for kommunikasjon og samfunnskontakt i Norsk olje og gass. De siste 7 årene har jeg ledet Norsk Petroleumsforening.

Hva ser du frem til ved å jobbe i Drivkraft Norge?

- Drivkraft Norge representerer en framtidsrettet og omstillingsvillig bransje som har en viktig rolle å spille i veien mot lavutslippssamfunnet. Skal vi lykkes med å få ned utslippene i transportsektoren, er det både behov for en økende andel biodrivstoff og lønnsomme forretningsmodeller for å kunne tilby andre fornybare energiformer. Jeg mener mangfold er viktig, fremfor å snevre inn mulighetene, og gleder meg til å fortsette og videreutvikle bransjens arbeid sammen med administrasjonen og styret.

Har du et minne relatert til bransjen vår?

- Energistasjonene er en viktig del av enhver reise. Etter utallige bilturer i Europa hvor jeg litt misunnelig har observert store energistasjoner, med fullverdig mat, hvile og lekemuligheter for barna, er det en glede å se at vi også i Norge har begynt å se mer helthetlig på tilbudet som gis reisende. Etter lange bilturer er det fint med et stopp hvor både bilen, vi voksne og barna kan få påfyll.