Bli kjent med vår nye fagsjef, Hanne Tollerud!

Publisert

Dette er administrasjonens nyeste tilskudd! Hanne Tollerud er nå en del av Drivkraft Norges administrasjon, som er lokalisert i NHO bygget Næringslivets Hus på Majorstua i Oslo.

Vår nye medarbeider og kollega er allerede godt i gang med sitt virke hos oss, og i denne artikkelen kan du bli bedre kjent med Hanne.

I starten av november kunne Drivkraft Norge annosere nyheten om at den ledige stillingen som fagsjef var besatt. Det var Hanne Tollerud (55) fra Moss som ble tilbudt stillingen som fagsjef for politikk- og myndighetskontakt i Drivkraft Norge. Administrerende direktør, Kristin Bremer Nebben, er godt fornøyd med ansettelsen:

– Vi er svært glade for å få Hanne Tollerud på laget. Hun har bred forståelse for hvordan politikk utformes, og ikke minst hvordan man må samarbeide for å oppnå resultater. 

Hanne er allerede godt i gang i sin nye stilling hos oss, og ser frem til å bli kjent med menneskene i bransjen vår. Frem til du får gleden av å treffe henne, kan du bli litt bedre kjent med vår nye kollega her.

Fortell litt om deg selv og bakgrunnen din?

Jeg er 55 år og er bosatt i Moss sammen med mannen min. Her er jeg født og oppvokst. Jeg er utdannet barnehagelærer og videreutdannet meg til adjunkt i voksen alder. De siste seks årene har jeg vært ordfører i Moss og har hatt en rekke verv både lokalt og regionalt. Jeg har to voksne barn, Mina og Isak, som også bor i Moss. Er vel unødvendig å si at jeg er veldig glad i Moss og alt byen vår kan tilby; både natur og kultur.

Hva ser du frem til ved å jobbe i Drivkraft Norge?

Jeg gleder meg til oppgavene som venter her i Drivkraft Norge. Det er uten tvil en rekke områder jeg skal jobbe med som vil være avgjørende for miljøet og ikke minst for at vi skal nå klimamålene som er satt. Det er en rekke påstander rundt bærekraftig biodrivstoff som er feilaktig, mener jeg. Det er behov for at alle bærekraftige løsninger som bidrar med klimakutt tas i bruk.

Har du et minne relatert til bransjen vår?

Jeg kjøpte meg en liten el-bil for mange år siden og var egentlig veldig fornøyd – helt til vinteren kom. Det holdt akkurat å komme seg fra Moss til Sarpsborg før jeg måtte lade. Men da uten å bruke varmeapparatet. Redningen ble varmedress, lue og votter. Tenk hva som har skjedd på noen år. Vi har fortsatt el-bil, men nå med bedre kapasitet. Glad for at jeg slipper varmedress.