Nytt medlem i Drivkraft Norge

Publisert

Lastebil med Bunker Oil.

Foto: Bunker Oil AS

Fredag 20. januar 2023 ble Bunker Oil AS tatt opp som nytt medlem i Drivkraft Norge.

Bunker Oil er et registrert oljeselskap i Norge som driver med salg av mineraloljer innenfor alle kundegrupper og er for mange en totalleverandør og samarbeidspartner innenfor sitt område. Forretningsområdene spenner fra B2B-marine, auto, industri, samt B2C-automatstasjoner og marina.

- Vi ønsker Bunker Oil velkommen til Drivkraft Norge. Selskapet er en stor og viktig aktør i drivstoffmarkedet i Norge og de vil sammen med oss og våre eksisterende medlemmer være en viktig bidragsyter for å utvikle markedet videre, sier administrerende direktør i Drivkraft Norge, Kristin Bremer Nebben.

- Drivkraft Norge har vist gjennom mange år at de representerer drivstoffselskapene på en profesjonell og kunnskapsbasert måte. De har god kontakt med myndigheter og andre samarbeidspartnere og vi ser fram til å samarbeide tettere med dem, sier administrerende direktør i Bunker Oil, Jan M. Kleven.

Drivkraft Norge er bransjeforeningen for selskaper som omsetter flytende drivstoff og energi. Organisasjonen ble etablert i 1970 og har som oppgave å ivareta og fremme medlemmenes felles interesser i det norske energi- og stasjonsmarkedet, samt å være et kontaktledd mellom offentlige myndigheter og bransjen.