Bli kjent med Felix, vår nye kommunikasjonsrådgiver!

Publisert

Kommunikasjonsrådgiver Felix Haave foran Næringslivets Hus i Oslo

Vi ønsker vår nye kommunikasjonsrådgiver velkommen til oss! Felix Haave er nå en del av Drivkraft Norges administrasjon, som er lokalisert i NHO bygget Næringslivets Hus på Majorstua i Oslo.

Drivkraft Norge har ansatt Felix Haave i et vikariat som kommunikasjonsrådgiver. I denne artikkelen kan du bli bedre kjent med han.

Det ble Felix Haave (29) som trakk det lengste strået da Drivkraft Norge søkte etter ny kommunikasjonsrådgiver i desember. Felix startet opp i sin nye stilling 1. februar, og Drivkraft Norges administrerende direktør, Kristin Bremer Nebben, er godt fornøyd med ansettelsen:

– Vi gleder oss til å jobbe med Felix fremover. Han har en spennende bakgrunn med utdannelse innen både kommunikasjon og statsvitenskap, og ikke minst en glødende interesse for politikk og kommunikasjon.

Felix kommer særlig til å jobbe med Drivkraft Norges hjemmeside, sosiale medier, nyhetsbrev og arrangementer.

Bli bedre kjent med Felix
Fortell litt om deg selv og bakgrunnen din?

Jeg er fra Høvik i Bærum, men har bodd i Oslo siden jeg var ferdig på videregående, med unntak av et årsstudium ved Arbeiderbevegelsens Folkehøgskole Ringsaker i 2014.

Jeg har en master i strategisk kommunikasjon fra Høyskolen Kristiania og en bachelor i statsvitenskap fra Universitetet i Sørøst-Norge. Det siste året har jeg gjort oppdrag for et kommunikasjons- og PR-byrå og ved siden av studiene jobbet jeg for kommunikasjonsavdelingen til Yara International.

Min største lidenskap i livet er å lage og formidle historier. Jeg har vært styremedlem i diverse politiske- og studentorganisasjoner gjennom årene og har en veldig stor interesse for politikk og kommunikasjon.

Derfor er jeg begeistret for å ha fått muligheten til å formidle det viktige arbeidet som Drivkraft Norge jobber med innen alt fra reduksjonsplikt til dynamisk veiprising.

Ellers er jeg en aktiv type som liker å holde meg i form. Jeg har nylig begynt med yoga og ser fram til å fortsette med det i 2024. På fritiden setter jeg meg gjerne ned med en skikkelig god bok. Hvis ikke jeg sitter med en bok så står jeg nok og lager mat. Jeg var så heldig å få airfryer til jul og har blitt hektet på det.

Hva ser du frem til ved å jobbe i Drivkraft Norge?

Jeg ser frem til å jobbe for at Drivkraft Norges medlemmers felles interesser blir ivaretatt og at det jeg kaller sluttbrukerne, nemlig bilister og næringslivet, får best mulige forutsetninger. Energi er alltid aktuelt, og Drivkraft Norge skal fortsette å arbeide for best mulige forutsetninger og gjennomslag for bransjen. Jeg gleder meg til å ta del i det arbeidet.

Kanskje aller mest ser jeg fram til å lære mer om bransjen. Jeg har bakgrunn fra Yara, men jeg blir stadig mer fascinert over alt det som rører seg innenfor drivstoff og flytende energi. Jeg kan knapt vente med å dykke dypere ned i de temaene.

Jeg har allerede rukket å ha lunsj med kollegaene mine og blir slått av det gode samholdet og deres kunnskapsnivå.

Har du et minne relatert til bransjen vår?

Ja, jeg husker da jeg fikk se Yara Birkeland, verdens første selvkjørende batteridrevne containerfartøy ankret ved Langkaia i Oslo. Det var en svært imponerende opplevelse. Det slo meg hvor viktig flytende energi og drivstoff er for å redusere utslippene fra transportsektoren, og hvor viktig det er å investere i ny teknologi. Jeg er stolt over å få jobbe i en organisasjon som ivaretar en så viktig bransje.