Velkommen til vår nye hjemmeside!

Nyhet, Drivkraft Norge

Publisert

Administrasjonen i Drivkraft Norge. Foto: Moment Studio.

Vi har endelig lansert vår splitter nye hjemmeside, og håper den faller i smak. Hvis du har innspill eller kommentarer, så setter vi stor pris på tilbakemeldinger!

Denne høsten har Norsk Petroleumsinstitutt endret navn til Drivkraft Norge. Ett av tiltakene i prosessen har vært å lage en ny hjemmeside. Den forrige hjemmesiden (www.np.no) ble opprettet i 2009, og det var derfor på tide med noen oppgraderinger.

– Selv om vår nye hjemmeside har fått et ansiktsløft, har vi selvfølgelig videreført fagligheten vår og beholdt statistikk-sidene. De er blant de mest besøkte sidene hos oss. I tillegg har vi gjort nødvendige oppdateringer knyttet til fakta om bransjens produkter. Vi håper dermed at hjemmesiden kan være en kilde til å sikre seg kunnskap om våre tradisjonelle produkter, samt biodrivstoff, gass, hydrogen og lading, sier Inger-Lise M. Nøstvik, generalsekretær i Drivkraft Norge.

Ris eller ros? Gi oss tilbakemelding!

– Vi håper den nye hjemmesiden faller i smak, og at den kan være en nyttig side for målgruppene våre. Hvis du som bruker har innspill eller kommentarer, så setter vi stor pris på tilbakemeldinger, sier Nøstvik.

Les mer om navnebyttet vårt her!