Markedsandeler

Markedsandelsstatistikken viser salget av petroleumsprodukter i Norge totalt, fordelt på våre medlemmer. Alle tall som samles inn og publiseres er minst 12 måneder gamle, av hensyn til konkurransereglene. Statistikken publiseres hver måned.

Aktuelt
  1. Mener myndighetene overkjører bransjen med konkurransestridig regelverk

    Fra 1. oktober innføres et omsetningskrav på biodrivstoff for sjøfart. Bransjen vil bidra til økt bruk av fornybart drivstoff, men har gjentatte ganger varslet myndighetene om at regelverket som kommer i forbindelse med innføring av dette omsetningskravet, er i tydelig konflikt med konkurranseretten.

  2. Så mye strøm ble solgt til elbillading i 2022

    For første gang publiseres norske omsetningstall for salg av strøm til lading av elbiler. Drivkraft Norge ønsker å øke innsikten i utviklingen av lademarkedet, og har derfor samlet inn historiske tall fra våre medlemmer over omsetningen av strøm til lading i Norge.

  3. – Alle fornybare løsninger må til!

    Sammen med Norges Lastebileier-Forbund satte Drivkraft Norge fokus på utslippsreduksjoner innen tungtransporten under årets Arendalsuka. Fagsjef Einar Gotaas var tydelig på at det haster å redusere utslippene, og at alle fornybare løsninger må til dersom klimamålene i 2030 skal nås.

Fant du det du lette etter?

Fant du det du lette etter?

Gi oss gjerne en kommentar i tillegg - hvordan kan vi forbedre oss?

Takk for kommentaren!

Kommentar sendt